قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۳/۰۴ - ۱۶:۴۷
مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کردند

حمله ارتش سایبری سوریه به تاسیسات آب‌رسانی حیفا

مقامات رژیم صهیونیستی از حمله یک گروه سایبری که از طرفداران دولت سوریه است به تاسیسات آب‌رسانی یک شهرک یهودی‌نشین در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

حمله ارتش سایبری سوریه به تاسیسات آب‌رسانی حیفا

به گزارش سراج24 به نقل ازیعدوت‌آحارونت، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز(شنبه) از تلاش ارتش سایبری سوریه برای حمله به تاسیسات آب‌رسانی حیفا خبر داد.

سرلشکر اسحاق بن اسرائیل رئیس شورای تحقیق و توسعه گفت: این حمله دو هفته قبل اتفاق افتاده و احتمالا در واکنش به حملاتی یک ماه پیش که «گفته می‌شود اسرائیل» در حومه دمشق انجام داد، صورت گرفته است.

وی در ادامه مدعی شد، اسرائیل در حال خنثی و مقابله کردن صدها حمله سایبری در هر یک دقیقه علیه زیرساخت‌های حیاتی از جمله شبکه توزیع برق، آب و بورس سهام است.

این مقام رژیم صهیونیستی در اظهارات خود اشاره نکرده است که حمله به تاسیسات ‌آب‌رسانی حیفا چه خسارتی را در بر دادشته است.

گفته می‌شود، اعضای ارتش سایبری سوریه عده‌ای از طرفداران دولت این کشور هستند و به دنبال مقابله با تحریف واقعیت سوریه در رسانه‌های غربی و عربی هستند. این گروه در یک پایگاه اینترنتی خود را گروهی از جوانان میهن‌پرست سوریه معرفی کرده که نمی‌توانستند در مقابل اخبار جعلی رسانه‌های بیگانه در باره تحولات کشورشان بی‌تفاوت بمانند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••